Ferielejligheden

Den 40m² store lejlighed, i 2018 fuldtstændig renoveret og fornyet,  til 2 - 4 personer er indrammet af gamle træer, marker og enge i en smuk have, som naturligvis kan bruges. 

Frugt, urter og blomster glæder alle gæsters hjærte og er klar til dig og bierne.

I din ferietid bor du i en skandinavisk hyggelige, til huset tilstøende lejlighed med separat indgang. Det har en individuel, møbleret stue / soveværelse med en luksuriøs 160 cm sovesofa (lamelbund og højkvalitet koldskummadras) og spiseplads, samt et soveværelse med 2 enkeltsenge, som hurtigt og nemt kan sættes sammen til en pladsbesparend, 160 cm doppeltseng. Der udover har lejligheden et fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, køleskab og fryser, opvaskemaskine og badeværelse med brusbad.

 

Fjernsyn med satellit-tv og WIFI er gratis tilgængelige. Vaskemaskine kan bruges efter anmodning. Sengelinned og håndklæder kan lånes på forespørgsel.

 

Din private, overdækkede terrasse med havemøbler giver dig mulighed for at slappe af og genoplade batterierne. Lad din blik vandre over marker og have og tage en pause fra hverdagen.

 

Børn og hunde er meget velkommen og for os meget vigtige gæster.